Varför ska man anlita en coach?

Allt fler upptäcker fördelarna med att anlita en coach. Vi vill få ut mer av livet eller kämpar med att få ihop livet som det ser ut idag. Samhället idag är komplext och ställer stora krav på oss. Vi har också stora förväntningar på oss att prestera, samtidigt som det kan vara svårt att uppnå balans i livet.

Något som tidigare var förbehållet idrottsstjärnor, toppolitiker och höga chefer efterfrågas nu av fler. Men vad gör en coach egentligen? Och varför ska man anlita en coach?

Jag och min coachkollega Ingrid Svalin har gett oss utanför vår egen comfort zone och kommer att presentera en serie korta filmer om coaching. Där kommer vi bland annat att ta upp ämnen som ofta dyker upp i coachsamtal. Självklart kommer vi också dela med oss av en del ”tips från coachen”.

I den här första lilla filmen pratar vi om mentala hinder, dvs hur våra egna tankar och föreställningar hindrar oss från att förverkliga våra drömmar och nå våra mål.

Har du funderat på vilka mentala hinder som hindrar dig från att förverkliga dina drömmar och nå dina mål? Vad längtar du efter? Nytt jobb, bättre relationer eller att komma igång med att träna?

Vill du läsa mer om mentala hinder och hur du kan övervinna dessa? I det här inlägget delar jag 5 tips som kan hjälpa dig att övervinna dina mentala hinder!

Är du nyfiken och vill veta mer om om coaching så kan du läsa här:

Dela gärna: