Be the Change – se intervjun med mig på Allatra TV

Watch the interview with me on Allatra TV Ireland – Be the Change!

Nyligen blev jag intervjuad på Allatra TV om hur jag ser på hur vi alla kan bidra till att göra världen lite bättre för oss alla. Med i sändningen var också min vän Annika Sörensen som var co-host och den som bjudit in mig.

Allatra arbetar för att skapa något som de kallar the Creative Society, ett samhälle där vi alla använder oss av våra bästa egenskaper för att tillsammans skapa ett jämlikt och hållbart samhälle där alla får utrymme att leva ett innehållsrikt liv.

All förändring börjar hos dig själv och första steget är medvetenhet, som också kan beskrivas som att komma till klarhet och få insikt. Det betyder att man kan börja betrakta sig liksom utifrån, självinsikten ökar och man upptäcker plötsligt att man kan påverka mycket mer i sitt liv än man tidigare trott.

I intervjun lånar jag det välkända citatet från Gandhi – Be the Change. Här i inslaget handlar det mycket om hur vi kan förändra världen genom att möta människor med vänlighet och respekt. Be kind – always!

Se intervjun här (obs! på engelska)

Dela gärna: