Välkommen till Feelpinkbyanna!

Jag som skriver här på Feelpinkbyanna heter Anna och bor i Malmö. Jag har 3 tonåriga barn och 3 Maine coon-katter. I 25 år har jag arbetat som chef i näringslivet och har som så många andra kämpat för att få livet att gå ihop med barn, jobb, relationer och egentid. Nu funderar jag mycket på hur jag ska göra det allra bästa av resten av mitt liv.

Mitt sökande efter ett annat skönare sätt att leva började för drygt 10 år sedan. Utmattad och uppgiven började jag min resa för att återta befälet över min egen livsresa. Då såg jag få möjligheter. Det har kostat både blod, svett och tårar (och pengar) att ta mig dit jag är nu, men äntligen är jag på en plats där jag har möjlighet att göra mina egna val, så nu gäller det ju att välja rätt!

Här på Feelpinkbyanna vill jag dela mina tankar och idéer om hur man kan förändra sitt liv även när det känns hopplöst. Jag har ju faktiskt lyckats ta mig hit! Men kanske framförallt kommer jag att dela min resa framåt.

Idag är jag nästan besatt av att må bra och söker ivrigt efter ledtrådar i allt som finns att läsa om personlig utveckling, träning, yoga, hälsa och självledarskap . Det som jag tror skulle passa mig och göra mitt liv bättre, testar jag och förhoppningsvis kommer jag att hitta några guldkorn på vägen (jag har faktiskt redan hittat några, och tänker jag såklart skriva om dem här på Feelpinkbyanna).

Så hur känns egentligen rosa?

För mig är rosa feminint, fräscht, hälsosamt, behagligt, men också skört. Samtidigt är ju rosa kaxigt, sexigt och lyxigt. Och precis allt detta vill jag att Feelpinkbyanna ska vara!

Inspiration om personlig utveckling, hälsa och ren skär lycka – Feelpinkbyanna!

Välkommen!