Coaching – hjälp att hitta vägen till förändring

Längtar du också efter förändring i ditt liv? Eller har du hamnat i förändringar som du upplever att du inte kan påverka? Är det något som stressar dig och får dig att må dåligt?

Här på Feelpinkbyanna delar jag flera av de verktyg som hjälpt mig på min förändringsresa, men ibland kan man behöva stöd på vägen. Jag har själv gått i såväl terapi som coaching i perioder under min resa.

Jag är diplomerad coach enligt ICF och erbjuder coaching både i personliga möten och online. Som coach hjälper jag dig att utforska din egen potential och hitta möjligheter och lösningar som du kanske själv har svårt att få syn på. Det kan handla om att förändra en situation du är missnöjd med, men det kan också handla om att göra något som redan är bra ännu bättre.

Hur ser ditt liv ut idag?

Inom vilket område söker du förändring? Det kan handla om hälsa, relationer, karriär, ekonomi eller helt enkelt om personlig utveckling där du upplever att du har fastnat i mönster du vill förändra. Du vill ha ut mer av livet, men vet inte riktigt hur.

En coachingprocess startar alltid med ett kostnadsfritt uppstartsmöte. Där vi utforskar vi och klargör tillsammans dina önskemål och målsättningar med samarbetet. Först därefter bestämmer du om du vill gå vidare.

Vad är coaching?

ICF definierar coaching som ett samarbete mellan klient och coach i en
tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienten att maximera sin personliga och professionella potential. Coachen arbetar med utgångspunkten att klienten är expert i hans eller hennes liv och arbete och ställer därför frågor istället för att ge råd.

För mig personligen har coachingen öppnat upp mina ögon för hur många möjligheter vi faktiskt har, även när vi själva känner oss låsta och frustrerade. Här kan du läsa mer om olika coachingämnen och se en film.

Frågor och stöd från coachen hjälper klienten att finna sina egna inneboende resurser som är så mycket större än vad man själv först kan tro.

Boka tid för ett kostnadsfritt uppstartsmöte

Känner du att coaching är något för dig? Maila mig på anna.nordengren@pinkcompetitive.se för att boka in en tid för ett kostnadsfritt uppstartsmöte.

Du väljer om vi träffas i ett vanligt möte eller online på Zoom. Detsamma gäller den fortsatta coachingprocessen.